Melléképület égett Pomázon

2022. június 20. 09:30

Kigyulladt egy melléképület Pomázon a Kond utcában, egy ól és egy istálló égett Tápiószőlősön, vízbe fulladt egy ember Szigetcsépen

Kigyulladt egy húsz négyzetméteres pomázi melléképület a Kond utcában vasárnap kora délután. A tűz átterjedt a szomszédos lakóépület tetőszerkezetére és szigetelésére is, valamint egy személyautóra. A szentendrei hivatásos és pomázi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet. (fotó: Szentendre HTP)

Egy közel negyven négyzetméteres ól és egy szintén negyven négyzetméteres istálló égett Tápiószőlősön, az Árpád utcában. Az épületek környezetében az avar is lángra kapott, mintegy ötszáz négyzetméteren. A ceglédi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. A tűzeset során sem ember, sem állat nem sérült meg. (fotó: Cegléd HTP)

Vasárnap délután, Szigetcsép szabad strandján, az ott tartózkodó szemtanúk elmondása alapján, egy fiatalember a parttól körülbelül húsz méterre a vízben elmerült. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a helyszínen voltak a Kis-Sziget önkéntes tűzoltói, a rendőrség és a mentőszolgálat is. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat szonáros hajójával a fiatalt a vízben rövid időn belül megtalálták, egy búvár pedig a felszínre hozta, de az életét már nem lehetett megmenteni.