Kigyulladt egy melléképület Szentendrén

2022. május 17. 11:10

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres melléképület Szentendrén, Dunába esett egy ember Szigetmonostornál, két személygépkocsi ütközött össze Cegléden, kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület Üllőn, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Hernádon, negyven négyzetméteres melléképület kapott lángra Dunavarsányban.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres melléképület hétfőn reggel Szentendrén, a Vaddisznó utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a melléképület teljes egészében égett, a tűz átterjedt a körülötte lévő növényzetre, valamint a tűz egy parkoló gépkocsit veszélyeztetett. A lángokat a szentendrei hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett épületet és annak környezetét.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Dunába esett egy ember hétfőn reggel Szigetmonostoron, a Horányi révnél. A vízbe esett ember azonnal elmerült. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a partot, valamint a vízbeesés környékét. A fővárosi tűzoltóbúvárok rövid kutatást követően megtalálták az elmerült embert, akit kihoztak a partra.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Cegléden, a Kossuth Ferenc utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület hétfőn délután Üllőn, a Dózsa György utcában. A tűz átterjedt a szomszédos lakóház tetőszerkezetére is. A lángokat a gyömrői önkéntes, a monori és a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták mindkét ingatlant.(fotó: PMKI Monor HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn délután Hernádon, a Köztársaság út és a Lugas dűlő kereszteződésében. Az ütközés következtében az oszlop eltört, az összetört gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Negyven négyzetméteres melléképület kapott lángra hétfőn este Dunavarsányban, az Iskola utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az épület teljes egészében égett, a tűz átterjedt a szomszéd telken lévő garázsra is. A lángokat a délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták az épületeket.