Családi ház szobája égett Üllőn

2022. május 09. 12:44

Körforgalom közepébe hajtott és kigyulladt egy személygépkocsi 7-es főút 22-es kilométerénél, tűz keletkezett egy kettőszáz négyzetméteres, két lakásból álló épület egy szobájában Üllőn, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 22-es kilométerénél, húsz centiméteres átmérőjű, függőleges műanyagcsőbe esett egy kis termetű kutya Erdőkertesen, villanyoszlopnak ütközött, majd egy tűzcsapnak csapódott egy személygépkocsi Dunaharasztiban.

Körforgalom közepébe hajtott és kigyulladt egy személygépkocsi vasárnapra virradóra 7-es főút 22-es kilométerénél, Tárnok határában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a gépkocsi teljes egészében égett. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a járművet. Az autóban öt ember utazott, önerejükből elhagyták a személygépkocsit.(fotó: PMKI Érd HTP)

Tűz keletkezett egy kettőszáz négyzetméteres, két lakásból álló épület egy szobájában vasárnap délelőtt Üllőn, a Petőfi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a szoba teljes egészében égett, a tűz részben átterjedt az épület tetőszerkezetére is, a ház többi helyisége füsttel telítődött. A tüzet a monori és a fővárosi hivatásos, valamint a helyi önkéntes tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A ház ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élő tíz ember elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután az 51-es főút 22-es kilométerénél, Taksony közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. 

Húsz centiméteres átmérőjű, függőleges műanyagcsőbe esett egy kis termetű kutya vasárnap a kora esti órákban Erdőkertesen, a Losonci utcában. A kutya önerejéből a csőből kijutni nem tudott, a kimentéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A gödöllői hivatásos tűzoltók kötelek segítségével a kutyát a szűk csatornából kimentették, a gazdájának sérülések nélkül átadták. 

Villanyoszlopnak ütközött, majd egy tűzcsapnak csapódott egy személygépkocsi vasárnap este Dunaharasztiban, a Némedi úton. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A tűzcsap az ütközés következtében megrepedt, ömlött belőle a víz, a villanyoszlop is eltört.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)