Felborult egy tarktor az 51-es főúton

2022. január 21. 09:12

Lesodródott az útról, árokba hajtott egy gépkocsi Verseg és Kálló települések között, felborult egy traktor az 51-es főút 34-es kilométerénél, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Kiskunlacháza külterületén.

Lesodródott az útról, árokba hajtott egy gépkocsi csütörtökön délelőtt Verseg és Kálló települések között. Az autóban egy ember utazott, önerejéből nem tudta elhagyni a gépkocsit. Az aszódi hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen a sofőrt a roncsból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.

Felborult egy traktor csütörtökön délután az 51-es főút 34-es kilométerénél, Áporka közelében. A felborult vontató forgalmi akadályt okozott. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A felborult traktort egy másik erőgéppel állították a kerekeire, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt. (fotó: Ráckeve ÖTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön este Kiskunlacháza külterületén. A gépkocsiban egy ember utazott, önerejéből elhagyta az autót. A ráckevei önkormányzati tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították és áramtalanították a járművet.