Teljes egészében égett egy kisbusz az M4-es autóúton

2022. január 20. 09:07

Két személygépkocsi ütközött össze Nagykátán, személygépkocsik ütköztek össze Dabason, menet közben kigyulladt egy kisbusz az M4-es autóúton, kigyulladt egy családi ház mellé épített istálló Gyálon.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt Nagykátán, a Bartók Béla utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Személygépkocsik ütköztek össze szerdán délután Dabason, az Öreg országúton. Az ütközés következtében az egyik autó, valamint a másik gépkocsi utánfutója felborult. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, kerekeire állították és áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. (fotó: PMKI Dabas HTP)

Menet közben kigyulladt egy kisbusz szerdán délután az M4-es autóút tápiószentmártoni lehajtójánál. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a kisbusz teljes egészében égett. A lángokat a ceglédi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet. A kisbuszban egyedül a sofőr utazott, aki időben elhagyta az égő gépkocsit. (fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy családi ház mellé épített istálló szerdán délután Gyálon, a Wesselényi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a kettőszáz négyzetméteres melléképület fele lángokban állt. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók öt lovat az égő istállóból kitereltek, majd több vízsugár segítségével eloltották a lángokat, megakadályozták a tűz továbbterjedését. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. (fotó: PMKI KMSZ)