Súlyos baleset a 441-es főúton

2022. január 11. 10:47

Két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 26-os kilométerénél, kamion és egy kisteherautó ütközött össze a 441-es főút 20-as kilométerénél, menetrend szerint közlekedő autóbusz hátuljába rohant egy személygépkocsi Pátyon, kigyulladt egy családi ház mellé épített huszonöt négyzetméteres melléképület Szentmártonkátán, jelzett egy családi ház földszinti tárolójában felszerelt szén-monoxid-érzékelő Üllőn.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel az 51-es főút 26-os kilométerénél, Dunavarsány közelében.  Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Kamion és egy kisteherautó ütközött össze hétfőn reggel a 441-es főút 20-as kilométerénél, Nagykőrös közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók kézi erővel a sofőrt a roncsból kisegítették, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: Nagykőrös ÖTP)

Menetrend szerint közlekedő autóbusz hátuljába rohant egy személygépkocsi hétfőn a kora délutáni órákban Pátyon, a Rákóczi utcában. A gépkocsiban egy ember utazott, önerejéből, elhagyta az autót, a buszon harminc ember utazott. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kigyulladt egy családi ház mellé épített huszonöt négyzetméteres melléképület hétfőn délután Szentmártonkátán, a Bacsó Béla úton. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tűz átterjedt a főépület tetőszerkezetére is. A tüzet a nagykátai hivatásos tűzoltók eloltották, majd átszellőztették és átvizsgálták a lakóházat. Az ingatlan lakhatatlanná vált, az ott élő négy ember elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Jelzett egy családi ház földszinti tárolójában felszerelt szén-monoxid-érzékelő hétfőn délután Üllőn, a Gyár utcában. A monori hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a ház helyiségeiben, ahol kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették az ingatlant, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. Az érzékelő megszólaláskor a házban egy felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akik időben elhagyták az épületet.