Baleset az M0-ás autóúton

2021. november 30. 13:16

Gázcsonknak tolatott egy munkagép Érden, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az M0-ás és az M4-es autóutak találkozásánál, lesodródott az útról és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Dabason, tűz keletkezett egy száz négyzetméteres ikerház egy szobájában Tahitótfaluban.

Gázcsonknak tolatott egy munkagép hétfőn délelőtt Érden, a Cankó utcában. A harminc milliméter átmérőjű vezeték megrepedt, szivárgott belőle a gáz. Az érdi hivatásos tűzoltók összeszorították a gázvezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze hétfőn délután az M0-ás és az M4-es autóutak találkozásánál. Az ütközés következtében a kisteherautó az árokba csúszott. A monori hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Lesodródott az útról és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi hétfőn délután Dabason, a Vasút utcában. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből nem tudta elhagyni az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók kézi erővel a sofőrt a roncsból kisegítették, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Tűz keletkezett egy száz négyzetméteres ikerház egy szobájában hétfőn délután Tahitótfaluban, a Tölgyfa utcában. A húsz négyzetméteres szobában berendezési tárgyak, bútorok égtek, a ház füsttel telítődött. A tűz keletkezésekor a házban két ember tartózkodott, az egyikük ki tudott menekülni az égő házból, a másik személy a szobában maradt. A visegrádi önkéntes és a szentendrei, fővárosi hivatásos tűzoltók a házban maradt embert kimentették, eloltották a lángokat, majd átszellőztették és átvizsgálták az ingatlant.(fotó: PMKI Szentendre HTP)