Műszaki mentés Biatorbágyon

2021. november 29. 11:45

Tűz keletkezett egy családi házzal egybeépített melléképületben Baracskán, bejelzett egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő Kistarcsán, távközlési oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Biatorbágyon, árokba hajtott és felborult egy kisteherautó Biatorbágyon.

Tűz keletkezett egy családi házzal egybeépített melléképületben vasárnap reggel Baracskán, az Annamajor utcában. A tűz átterjedt a családi ház tetőszerkezetére is. A lángokat martonvásári önkéntes, a váli önkormányzati és az érdi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet.

Bejelzett egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő vasárnap délután Kistarcsán, a Fenyves úton. A gödöllői hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban, ahol kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek szakembereinek a kiérkezéséig.

Távközlési oszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőre virradóra Biatorbágyon, a Szabadság úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört, forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Árokba hajtott és felborult egy kisteherautó hétfőn hajnalban Biatorbágyon, az Ürgehegyen. A gépkocsiban egyedül sofőr utazott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)