Ház oldalába csapódott egy személygépkocsi Kistarcsán

2021. október 18. 13:39

Kigyulladt egy száztíz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Dunavarsányban, utcán parkoló kisteherautó kapott lángra Szigetszentmiklóson, úttestről lesodródott, kerítést átszakítva ház oldalába csapódott egy személygépkocsi Kistarcsán, tehervonat és egy személygépkocsi ütközött össze Tápiószecsőn, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Verseg közelében.

Kigyulladt egy száztíz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete vasárnap a kora reggeli órákban Dunavarsányban, a Vörösmarty Mihály utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető teljes egészében égett már, a tűz átterjedt a házzal egybeépített garázsra és a benne álló gépkocsira is. A lángokat a délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd szellőztették és vizsgálták át a helyiségeket. A tűz keletkezésekor a házban két felnőtt és két gyermek tartózkodott, ők időben elhagyták az égő házat. A kiégett ingatlan ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek. (fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Utcán parkoló kisteherautó kapott lángra vasárnap délben Szigetszentmiklóson, a Föveny utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a teherautó már teljes egészében égett. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, majd a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, valamint átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Úttestről lesodródott, kerítést átszakítva ház oldalába csapódott egy személygépkocsi vasárnap délután Kistarcsán, a Széchenyi utcában. A gödöllői hivatásos tűzoltók rögzítették az oldalára borult autót, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Tehervonat és egy személygépkocsi ütközött össze vasárnap este Tápiószecsőn, a Sági úton, a vasúti átjáróban. A vonat az autót a sínek mellé lökte. A gépkocsiban hárman utaztak, mindannyian önerejükből elhagyták a személyautót. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőre virradóra Verseg közelében. A gépkocsiban két ember utazott, önerejükből elhagyták az autót. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.