Két személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán

2021. október 15. 09:49

Két személyautó ütközött az M5-ös autópályán Ócsa térségében, szalagkorlátnak hajtott majd tetejére borult egy autó Budaörs térségében, utoléréses balesetet szenvedett egy kisteherautó és egy kamion, fának ütközött egy személyautó Pócsmegyeren, bontás alatt álló gépjármű kapott lángra Szigetszentmiklóson, szén-monoxid mérgezés történt Letkésen, kigyulladt egy nyitott kerti tároló Szadán.

Csütörtökön kora reggel a szalagkorlátnak ütközött, majd tetejére borult egy gépkocsi az M1-es és M7-es autópályák közös szakaszán, a 10-es és 11-es kilométerszelvények között, Budaörs térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A vezető saját erejéből ki tudott szállni járművéből. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, forgalmi akadályt megszüntették.  A mentés idején az érintett útszakaszon jelentős a torlódás alakult ki a baleset miatt. (fotó: Törökbálint KŐ)

Két személyautó karambolozott az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 33-as kilométernél, Ócsa térségében csütörtökön délelőtt. Az egyik autó árokba borult. Az esethez műszaki mentés céljából a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották.  (fotó: Dabas HTP) 

Utoléréses balesetet szenvedett egy kamion és egy kisteherautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 23-as kilométernél, Páty térségében. A balesethez az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket. (fotó: Érd HTP) 

Pócsmegyeren kora délután egy személyautó az útról letérve fának ütközött. Az autóban egy ember utazott, akit a helyszínen tartózkodók a járműből kiemeltek. A szentendrei hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították és közreműködtek a társszervekkel a műszaki mentési munkálatokban. 

Egy autóbontó telephelyen négy bontás alatt álló gépjármű kapott lángra Szigetszentmiklóson, a II. Rákóczi Ferenc utcában csütörtökön kora délután. A helyszínre a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat. 

Egy letkési, Dózsa utcai házhoz riasztották a váci hivatásos tűzoltókat, miután a lakó rosszullét miatt kórházba került. Az egység méréseket végzett és szén-monoxid jelenlétét mutatta ki az ingatlanban, ahol egy nyílt égésterű gázkazán található. A gázszolgáltató a mért értékek függvényében gázkészüléket lezárta, leplombálta, használatát letiltotta.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körülbelül ötven négyzetméteres nyitott kerti tároló Szadán, a Sport utcában. A tűz a szomszédos telken lévő faházat és a kerítést is veszélyeztette. Az esethez riasztott gödöllői és aszódi hivatásos tűzoltók három vízsugárral körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.  (fotó: Gödöllő HTP)