Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze Sóskúton

2021. október 08. 11:33

Két személygépkocsi ütközött össze az M6-os autópálya 29-es kilométerénél, menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Sóskúton, lesodródott az útról és a töltésen lecsúszva állt meg egy személyautó Szigetcsépen.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel az M6-os autópálya 29-es kilométerénél, Ráckeresztúr közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A martonvásári önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Sóskúton, a Szabadság téren. Az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a gépkocsit és az autóbuszt, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Lesodródott az útról és a töltésen lecsúszva állt meg egy személyautó csütörtökön délután Szigetcsépen, a vízmű közelében. A kis-szigeti önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd az úttestre visszavontatták a bajbajutott járművet.(fotó: Kis-Sziget ÖTE)