Baleset Budaörsön

2021. szeptember 17. 11:29

Gaz, avar, száraz aljnövényzet kapott lángra Bag külterületén, erdő aljnövényzete kapott lángra Alsónémedi külterületén, villanyoszlopnak ütközött, majd az oldalára borult egy személygépkocsi Tökölön, árokba hajtott és beton hídnak ütközött egy személygépkocsi Budaörsön.

Gaz, avar, száraz aljnövényzet kapott lángra csütörtökön délután Bag külterületén. A tűz a szárazság miatt gyorsan terjedt, a tűz hétvégi házakat veszélyeztetett. A lángokat az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a közel tizenkét hektáros leégett területet.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Erdő aljnövényzete kapott lángra csütörtökön este Alsónémedi külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor közel nyolcszáz négyzetméteren égett már a növényzet. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók eloltották, majd átvizsgálták a leégett területet.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Villanyoszlopnak ütközött, majd az oldalára borult egy személygépkocsi csütörtökön este Tökölön, a Fő úton. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A kis-szigeti önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Kis-Sziget ÖTE)

Árokba hajtott és  betonhídnak ütközött egy személygépkocsi pénteken reggel Budaörsön, a Szabadság úton. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)