Autó égett az M3-as autópályán

2021. szeptember 10. 10:58

Tűz keletkezett egy autó motorterében az M3-as autópálya 28-as kilométerénél, száraz fű, aljnövényzet kapott lángra Kóka külterületén, kigyulladt egy traktor Aszód külterületén, távközlési oszlopnak ütközött egy személyautó Dabason, kis traktor és egy személygépkocsi ütközött össze Ócsa külterületén, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Csomádon.

Tűz keletkezett egy autó motorterében csütörtökön délelőtt az M3-as autópálya 28-as kilométerénél, Gödöllő közelében. Az autóban két ember utazott, ők időben elhagyták a gépkocsit. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, majd a felforrósodott fém alkatrészeket visszahűtötték és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Száraz fű, aljnövényzet kapott lángra csütörtökön délelőtt Kóka külterületén. A tűz átterjedt kettő kis méretű faházra is, valamint a közeli erdő aljnövényzetére. A tüzet a kókai és a sülysápi önkéntes, valamint a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a közel három hektáros leégett területet.

Kigyulladt egy traktor csütörtökön délután Aszód külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a jármű teljes egészében égett, a tűz átterjedt a környezetére is. A lángokat az aszódi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Távközlési oszlopnak ütközött egy személyautó csütörtökön délután Dabason, az Árpád utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kis traktor és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön este Ócsa külterületén. Az ütközés következtében a személygépkocsi az árokba hajtott, a traktor és a vontatmánya felborult. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a kifolyt olajat felitatták, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön éjjel Csomádon, a József Attila utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, csak a vezetékek tartották. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)