Kigyulladt egy kamion vontatmánya az M0-ás autóúton

2021. szeptember 08. 14:21

Kigyulladt egy kamion vontatmánya az M0-ás autóút 4-es kilométerénél, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Csemő közelében, két személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 11-es kilométerénél.

Kigyulladt egy kamion vontatmánya kedden a kora reggeli órákban az M0-ás autóút 4-es kilométerénél, Törökbálint közelében. A kamion három tehergépkocsit szállított. A tűzoltók kiérkezésekor a vontatmány már teljes egészében égett. A tüzet a törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett pótkocsit és a rakományát.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze kedden délben Csemő közelében. Az ütközés következtében a személyautó az árokba hajtott, egy ember a roncsba rekedt, a kisteherautó forgalmi akadályt okozott. A ceglédi hivatásos tűzoltók kézi erővel az autóban rekedt embert kisegítették, áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután az M7-es autópálya 11-es kilométerénél, Budaörs közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)