Rönkház égett Pomázon

2021. szeptember 07. 15:30

Beton elválasztó elemnek ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópálya 30-as kilométerénél, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 311-es út 24-es kilométerénél, tűz keletkezett egy kétszintes, száznegyven négyzetméteres rönkfaházban Pomázon.

Beton elválasztó elemnek ütközött egy személygépkocsi hétfőn a kora reggeli órákban az M3-as autópálya 30-as kilométerénél, Bag közelében. Az autóban hárman utaztak, önerejükből elhagyták a gépkocsit, az összetört személyautó forgalmi akadályt okozott. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn reggel a 311-es út 24-es kilométerénél, Cegléd közelében. A gépkocsiban egy ember utazott önerejéből elhagyta az autót. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Tűz keletkezett egy kétszintes, száznegyven négyzetméteres rönkfaházban hétfőn délután Pomázon, a Galagonya utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület padlástere és ház hátsófala égett. A tüzet a pomázi önkormányzati és a szentendrei, fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a lángok továbbterjedését, majd vizsgálták át a lakóházat. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az égő épületet csak nehezen lehetett megközelíteni, így ez az oltást nagyban nehezítette. Az ingatlan ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek.(fotó: PMKI Szentendre HTP