Felborult egy személyautó az M7-es autópályán

2021. augusztus 05. 12:00

Parkoló gépkocsiknak ütközött egy személyautó Százhalombattán, beton elválasztó elemeknek ütközött és felborult egy személygépkocsi az M7-es autópálya 16-os kilométerénél, lesodródott az útról és az felborult egy személygépkocsi a 441-es főút 4-es kilométerénél.

Parkoló gépkocsiknak ütközött egy személyautó szerdán délelőtt Százhalombattán, a Damjanich utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A FER létesítményi és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Beton elválasztó elemeknek ütközött és felborult egy személygépkocsi szerdán délután az M7-es autópálya 16-os kilométerénél, Törökbálint közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították és áramtalanították a járművet.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Lesodródott az útról és felborult egy személygépkocsi csütörtökre virradóra a 441-es főút 4-es kilométerénél, Cegléd közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)