Kigyulladt egy garázs Dömsödön

2021. augusztus 04. 10:10

Száraz aljnövényzet kapott lángra Törtel külterületén, kigyulladt egy közel ötven négyzetméteres tárolásra használt garázs Dömsödön, parkoló gépkocsinak ütközött egy személyautó Gödöllőn, álló gépkocsinak ütközött egy személyautó Nagykőrösön.

Száraz aljnövényzet kapott lángra kedden délután Törtel külterületén. A tűz a szárazság miatt gyorsan terjedt, a lángok gabonaraktárakat veszélyeztettek. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a közel három hektáros területet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy közel ötven négyzetméteres tárolásra használt garázs kedden délután Dömsödön, a Wesselényi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a garázs teljes egészében égett, a tűzben kettő gázpalack felrobbant. A lángokat a helyi önkéntes, a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. Az oltást követően az egységek átvizsgálták az épület romjait.(fotó: Dömsöd ÖTE és Ráckeve ÖTP)

Parkoló gépkocsinak ütközött egy személyautó kedden a kora esti órákban Gödöllőn, a Rét utcában. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Álló gépkocsinak ütközött egy személyautó kedden este Nagykőrösön, a Rákóczi utcában. Az ütközés következtében a gépkocsi az oldalára borult, forgalmi akadályt okozott. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Nagykőrös ÖTP)