Autóbusz kapott lángra az M7-es autópályán

2021. június 12. 06:34

Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, kigyulladt egy kamion vontatmánya az M5-ös autópálya 50-es kilométerénél.

Kigyulladt egy autóbusz pénteken délelőtt az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, Törökbálint közelében. A tűzoltók kiérkezésekor a busz fele már lángokban állt. A tüzet a törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett járművet. Az autóbuszon harmincnyolcan utaztak, ők időben elhagyták az égő járművet. A tűzoltás ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kigyulladt egy kamion vontatmánya pénteken délután az M5-ös autópálya 50-es kilométerénél. A sofőrnek sikerült szétkapcsolni a szerelvényt, így a tűz a kamionra nem terjedt át. A tűzoltók kiérkezésekor a pótkocsi teljes egészében égett, a tűz átterjedt a füves területre is. A lángokat a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett vontatmányt és a körülötte lévő füves területet.(fotó: PMKI Dabas HTP)