Kigyulladt egy melléképület Erdőkertesen

2021. június 11. 10:59

Kigyulladt egy melléképület mellett lévő tároló Erdőkertesen, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi a 6-os főút 33-as kilométerénél, személygépkocsi és egy kamion ütközött össze Vácott, húsz méter magas fába villám csapott Erdőkertesen.

Kigyulladt egy melléképület mellett lévő tároló csütörtökön délután Erdőkertesen, a Fő úton. A tűz átterjedt a húsz négyzetméteres melléképület tetőszerkezetére, illetve a szomszéd melléképületre is. A lángokat a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd vizsgálták át a romokat és az épületeket. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi csütörtökön délután a 6-os főút 33-as kilométerénél, Százhalombatta és Ercsi között. A gépkocsiban négyen utaztak, az egyikük a roncsba rekedt. A FER létesítményi tűzoltók kézi erővel a beszorult embert a roncsból kiemelték, majd az érdi hivatásos tűzoltókkal közösen áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Személygépkocsi és egy kamion ütközött össze csütörtökön este Vácott, a Nádas úton. Az ütközés következtében egy ember a személygépkocsiba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Vác HTP)

Húsz méter magas fába villám csapott pénteken a kora reggeli órákban Erdőkertesen, a Dobó utcában. A villámcsapás következtében ágak szakadtak le, illetve a fatörzse is megrepedt. A gödöllői hivatásos tűzoltók a letört ágakat eltávolította, ezzel a veszélyes helyzetet megszüntette. A fa kivágásáról az önkormányzat fog gondoskodni.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)