Lehajtott az útról és az oldalára borult egy gépkocsi az M7-es autópályán

2021. június 06. 09:09

Lesodródott az útról, szalagkorlátot átszakítva az út menti füves területre hajtott és felborult egy személygépkocsi az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Budaörsön, kigyulladt egy személygépkocsi a 31-es főút 39-es kilométerénél, lesodródott az útról és három méter mély árokba hajtott egy gépkocsi Vácon.

Lesodródott az útról, szalagkorlátot átszakítva az út menti füves területre hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton délután az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, Érd közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szombaton délután Budaörsön, a Budapesti úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. Az eltört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kigyulladt egy személygépkocsi szombaton este a 31-es főút 39-es kilométerénél, Sülysáp közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki időben elhagyta az égő autót. A tűzoltók kiérkezésekor a gépkocsi már teljes egészében égett. A tüzet a helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, vizsgálták át a járművet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Lesodródott az útról és három méter mély árokba hajtott egy gépkocsi szombaton este Vácon, a Sejcei úton. Az autóban egy ember utazott, a tűzoltók kiérkezésekor a gépkocsi mellett feküdt. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)