Érintőlegesen ütközött egy kisteherautó és egy vonat Csörög közelében

2021. június 04. 11:09

Érintőlegesen ütközött egy kisteherautó és egy menetrend szerint közlekedő személyvonat a Csörögi szőlők megálló közelében, két személygépkocsi ütközött össze Kocsér és Kőröstetétlen között, száraz aljnövényzet kapott lángra Kiskunlacháza külterületén, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Kosdon.

Érintőlegesen ütközött egy kisteherautó és egy menetrend szerint közlekedő személyvonat csütörtökön reggel a Csörögi szőlők megálló közelében, egy vasúti átjáróban. A járművek forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók átvizsgálták a kisteherautót, illetve a szerelvényt, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Kocsér és Kőröstetétlen között. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Száraz aljnövényzet kapott lángra csütörtökön délután Kiskunlacháza külterületén, a vasúti töltés mellett. A tűzoltók kiérkezésekor a növényzet a sínpár mindkét oldalán, kettőszáz méter hosszan égett. A tüzet a ráckevei önkormányzati tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a leégett területet.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön este Kosdon, az Erzsébet utcában. Az ütközés következtében a gépjármű sofőrje a roncsba szorult, az oszlop eltört. A váci hivatásos tűzoltók kézi erővel a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. (fotó: PMKI Vác HTP)