Két személygépkocsi ütközött össze Gödöllőn

2021. május 15. 08:25

Négy személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 35-ös kilométerénél, három személygépkocsi ütközött össze Kakucson, két személygépkocsi ütközött össze Gödöllőn, hat személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, kamion és személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 93-as kilométerénél.

Négy személygépkocsi ütközött össze pénteken délelőtt az M5-ös autópálya 35-ös kilométerénél, Inárcs közelében. A négy gépkocsiban összesen heten utaztak, mindannyian önerejükből elhagyták az autókat, az összetört személygépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze pénteken délután Kakucson, a Fő utcában. A három gépkocsiban összesen öten utaztak, mindannyian önerejükből elhagyták az autókat, az összetört személygépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délután Gödöllőn, a Grassalkovich Antal utcában. Az ütközés következtében egy villanyoszlop is eltört, csak a vezetékek tartották. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. Az eltört villanyoszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Hat személygépkocsi ütközött össze pénteken délután az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, Törökbálint közelében. A hat gépkocsiban összesen hatan utaztak, mindannyian önerejükből elhagyták az autókat, az összetört személygépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kamion és személygépkocsi ütközött össze pénteken délután a 4-es főút 93-as kilométerénél, Abony közelében. Az ütközés következtében a személygépkocsi az árokba csapódott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.