Árokba hajtott, betonhídnak ütközött egy gépkocsi Hévízgyörkön

2021. május 13. 10:04

Tűz keletkezett egy fűrészüzem porkamrájában Csemőn, felborult egy személygépkocsi Szentmártonkátán, árokba hajtott, betonhídnak ütközött, majd az oldalára borult egy személygépkocsi Hévízgyörkön, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi az 5-ös főút 54-es kilométerénél.

Tűz keletkezett egy fűrészüzem porkamrájában szerdán délután Csemőn, a Pesti úton. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott dolgozók megkezdték a lángok oltását. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a porkamrát, a még izzó és égő részeket eloltották, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Felborult egy személygépkocsi szerdán délután Szentmártonkátán, a Bacsó Béla úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a felborult járművet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Árokba hajtott, betonhídnak ütközött, majd az oldalára borult egy személygépkocsi szerdán este Hévízgyörkön, a Kossuth Lajos utcában. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. Az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön hajnalban az 5-ös főút 54-es kilométerénél, Örkényben. Az ütközés következtében az oszlop veszélyesen megdőlt, a gépkocsi sofőrje önerejéből elhagyta az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.