Árokba hajtott egy személygépkocsi az M5-ös autópályán

2021. április 18. 09:12

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze az M0-ás autóút halásztelki lehajtójánál, lesodródott az útról, kerítésbe csapódott egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson, árokba hajtott egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 48-as kilométerénél.

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze szombaton délelőtt az M0-ás autóút halásztelki lehajtójánál. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt a lehajtót lezárták.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Lesodródott az útról, kerítésbe csapódott egy személygépkocsi szombaton délelőtt Szigetszentmiklóson, a Csokonai utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton a kora délutáni órákban az M5-ös autópálya 48-as kilométerénél, Örkény közelében. A gépkocsiban hárman utaztak, mindannyian sérüléseket szenvedtek. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)