Balesetek a megye útjain

2021. április 17. 08:34

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Kartalon, menet közben tűz keletkezett egy kisbuszban Cegléden, bejelzett egy szén-monoxid-érzékelő Ócsán, két személygépkocsi ütközött össze Pencen, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M31-es autóút 9-es kilométerénél.

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze pénteken délelőtt Kartalon, a Baross utcában. A gépkocsikban egyedül a sofőrök utaztak, önerejükből elhagyták az autókat, az összetört gépjárművek forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Menet közben tűz keletkezett egy kisbuszban pénteken délután Cegléden, a Páva utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték a lángok oltását, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését. A ceglédi hivatásos tűzoltók a még égő és izzó részeket eloltották, majd átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Bejelzett egy szén-monoxid-érzékelő pénteken délután Ócsán, a Rákóczi utcában, egy családi házban. A jelzésre az házban tartózkodók elhagyták az épületet. A dabasi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a helyiségekben és alacsony értékben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették az ingatlant, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délután Pencen, a Szabadság úton. A gépkocsikban egyedül a sofőrök utaztak, ők önerejükből elhagyták az autókat, az összetört személyautók forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz lezárták.(fotó: PMKI Vác HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi pénteken délután az M31-es autóút 9-es kilométerénél, Gödöllő közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót, az összetört személygépkocsi forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)