Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Dabason

2021. április 14. 12:03

Személygépkocsi és egy kamion ütközött össze az M0-ás autóút, gyáli lehajtójánál, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Inárcson, árokba hajtott és oldalára borult egy teherautó Kiskunlacháza közelében, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Dabason.

Személygépkocsi és egy kamion ütközött össze kedden délelőtt az M0-ás autóút, gyáli lehajtójánál. Az ütközés következtében a tehergépkocsi szalagkorlátot átszakítva nyolc méter mély rézsűn lehajtott és az oldalára borult, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A gyáli önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Gyál ÖTE)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi kedden délelőtt Inárcson, a Lengyel Rezső és a Szent György utcák kereszteződésében. Az autóban egy ember utazott, aki önerejéből, elhagyta a gépkocsit. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a kerekeire állították a bajbajutott gépkocsit. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Árokba hajtott és oldalára borult egy teherautó kedden délután Kiskunlacháza közelében. A teherautóban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta a tehergépkocsit. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A kamion árokból való kiemeléséről a tulajdonos gondoskodott.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze kedden délután Dabason, a Vasút utcában. Az ütközés következtében a kisteherautó árokba csapódott, az összetört gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók a kézi erővel az autó két utasát kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: PMKI Dabas HTP)