Nádas, száraz fű, bozótos kapott lángra Farmos külterületén

2021. április 12. 12:16

Száraz fű, felhalmozott hulladék kapott lángra Őrbottyánban, kigyulladt egy személygépkocsi Pilis külterületén, nádas, száraz fű, bozótos kapott lángra Farmos külterületén, lesodródott az útról, több méter mély vízelvezető árokba hajtott egy személygépkocsi Kocsér külterületén, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 441-es főút 12-es kilométerénél.

Száraz fű, felhalmozott hulladék kapott lángra vasárnap délután Őrbottyánban, a Betontelepi út közelében. A tűzoltók kiérkezésekor ötszáz négyzetméteren égett a száraz növényzet, a tűz átterjedt egy roncsautóra is. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a leégett területet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap délután Pilis külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, vizsgálták át a kiégett járművet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Nádas, száraz fű, bozótos kapott lángra vasárnap délután Farmos külterületén. A tűz a szárazság miatt gyorsan terjedt. A lángokat a helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a leégett közel egyhektáros területet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Lesodródott az útról, több méter mély vízelvezető árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap délután Kocsér külterületén. A gépkocsiban hárman utaztak, ketten a roncsba szorultak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével a két beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze vasárnap este a 441-es főút 12-es kilométerénél, Nagykőrös közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: Nagykőrös ÖTP)