Kisteherautó rakománya gyulladt ki az M3-as autópályán Bagnál

2021. március 04.

Bútorokat szállító kisteherautó rakománya gyulladt ki az M3-as autópályán Bagnál, öt hektáron égett a nádas és aljnövényzet Szentlőrinckáta közelében, tűz keletkezett egy családi ház pincéjében Sülysápon, utoléréses balesetet szenvedett két kamion az M0-ás autópályán, frontálisan ütközött két személyautó Zsámbékon.

Bútorokat szállító kisteherautó rakománya gyulladt meg az M3-as autópálya 41-es kilométere közelében, Bagnál, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, szerdán délben. A lángokat az aszódi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották, az egység egy vízsugárral az izzást és a füstölést megszüntette. Az érintett szakaszon jelentős torlódás alakult ki. (fotó: Aszód Őrs)

Körülbelül öt hektáron égett foltokban a nádas és a száraz aljnövényzet Szentlőrinckáta közelében szerdán délelőtt. A nagykátai hivatásos tűzoltók két vízsugárral, puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. (fotó: Nagykáta HTP) 

Sülysápon a Vak Bottyán utcában, egy száz négyzetméteres családi ház pincéjének egyik helyisége égett teljes terjedelmében szerdán kora délután. A pincében a berendezési tárgyak és gyermekjátékok kaptak lángra. A tüzet a nagykátai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók oltották el. A pincéből egy gázpalackot is kihoztak, melyet közvetlen hőhatás nem ért, így veszélyt nem jelentett. Az egységek a helyiséget átvizsgálták, átszellőztették.  (fotó: Nagykáta HTP)

Utoléréses balesetet szenvedett két kamion az M0-ás autóút 42-es kilométerénél, Üllő térségében, a Megyeri híd felé vezető oldalon szerda kora délután. Az esethez a monori hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a két kamiont szétválasztották, majd áramtalanítottak. 

Frontálisan ütközött össze két személyautó Zsámbékon, szerdán délután, a 102-es főút és az Etyeki utca találkozásánál. A balesethez a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltókat, továbbá a zsámbéki önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket.