Hulladék és száraz aljnövényzet égett Ráckevén

2021. március 02. 13:19

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Gombán, háztartási hulladék, gaz, avar kapott lángra Ráckevén, háromszáz négyzetméteren kapott lángra a száraz aljnövényzet és az illegálisan lerakott hulladék Dányban.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn délelőtt Gombán, a Jókai Mór utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A monori hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították és áramtalanították a járművet.

Háztartási hulladék, gaz, avar kapott lángra hétfőn délután Ráckevén, a Béke utca közelében. A tűzoltók kiérkezésekor közel kettőszáz négyzetméteren égett az illegálisan lerakott hulladék. A tüzet a ráckevei önkormányzati, a dömsödi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet. A tűzoltók munkáját egy erőgép is segítette. (fotó: Ráckeve ÖTP és Dömsöd ÖTE)

Háromszáz négyzetméteren kapott lángra a száraz aljnövényzet és az illegálisan lerakott hulladék hétfőn délután Dányban, a Hunyadi utca közelében. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a leégett területet. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)