Súlyos balesetek a megye útjain

2021. január 22. 11:40

Menetrend szerint közlekedő autóbusz és személygépkocsi ütközött össze a 3-as főút 23-as kilométerénél, lesodródott az útról, fának csapódott és oldalára borult egy személygépkocsi az 51-es főút 37-es kilométerénél, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Ráckeresztúr közelében, veszélyesen megdőlt egy tizenkét méter magas fenyőfa Szentendrén, két személygépkocsi ütközött össze Dunaharasztiban, kazán kapott lángra egy autószerelő műhelyben Kiskunlacházán, kisteherautó és egy tehergépkocsi ütközött össze Örkényben.

Menetrend szerint közlekedő autóbusz és személygépkocsi ütközött össze csütörtökön a kora reggeli órákban a 3-as főút 23-as kilométerénél, Kerepes közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult, a buszon huszonegy ember utazott, közülük tizenheten szenvedtek kisebb sérüléseket, az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Lesodródott az útról, fának csapódott és oldalára borult egy személygépkocsi csütörtökön reggel az 51-es főút 37-es kilométerénél, Kiskunlacháza közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. A ráckevei önkormányzati tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével összedarabolták, a gépkocsit kerekeire állították, a beszorult sofőrt a roncsból feszítővágó segítségével kiszabadították. (fotó: Ráckeve ÖTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön reggel Ráckeresztúr közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki az autóba szorult. A martonvásári önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók kézi erővel a sofőrt a roncsból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.

Veszélyesen megdőlt egy tizenkét méter magas fenyőfa csütörtökön délelőtt Szentendrén, a Bükkös part utcában, egy óvoda udvarán. A fenyőfa veszélyeztette a felsővezetéket, illetve az arra közlekedőket is. A fát létra és láncfűrész segítségével a szentendrei hivatásos tűzoltók darabolták össze, szüntették meg a veszélyes helyzetet. (fotó: PMKI Szentendre HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Dunaharasztiban, a Fő úton. Az autókban összesen hárman utaztak, mindannyian önerejükből elhagyták a gépkocsikat, az összetört személyautók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kazán kapott lángra egy autószerelő műhelyben csütörtökön délután Kiskunlacházán, a Peregi vásártéren. A tüzet a helyszínen tartózkodók eloltották, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A ráckevei önkormányzati tűzoltók a még izzó és felhevült részeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kazánt és annak környezetét. (fotó: Ráckeve ÖTP)

Kisteherautó és egy tehergépkocsi ütközött össze pénteken a kora reggeli órákban Örkényben, a Fő utcában. Az ütközés következtében mindkét tehergépkocsi az árokba hajtott, mindkét sofőr önerejéből elhagyta a gépkocsikat. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Dabas HTP)