Családi ház égett Táborfalván

2021. január 20. 12:41

Kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres faszerkezetes épület Táborfalván, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M4-es autóút 55-ös kilométerénél, teherautó pótkocsijának ütközött egy kisteherautó az M7-es autópálya 21-es kilométerénél, lerakódott korom és kátrány égett, izzott Szobon.

Kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres faszerkezetes épület kedden délelőtt Táborfalván, a Szeles utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a házban tartózkodók időben elhagyták az égő ingatlant. A tüzet a lajosmizsei önkormányzati és a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet. A kiégett épület lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi kedden délután az M4-es autóút 55-ös kilométerénél, Monor közelében. Az összetört autó az úton keresztbe fordult és forgalmi akadályt okozott. A gépkocsiban egy ember utazott, a roncsba rekedt. A monori hivatásos tűzoltók a sofőrt kézi erővel az autóból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Monor HTP)

Teherautó pótkocsijának ütközött egy kisteherautó kedden délután az M7-es autópálya 21-es kilométerénél, Tárnok közelében. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt kisebb torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon.(fotó: PMKI Érd HTP)

Lerakódott korom és kátrány égett, izzott kedden délután Szobon, az Arany János utcában, egy családi ház vegyes tüzelésű tüzelőberendezés kéményében. A tűzoltók kiérkezésekor a kéményből szikrák csaptak ki, veszélyeztették a ház tetőszerkezetét. A nagymarosi önkéntes, a vámosmikolai önkormányzati és a váci hivatásos tűzoltók az éghető anyagot a fűtőberendezésből eltávolították, majd átvizsgálták a kéményt és a ház tetőszerkezetét.(fotó: Vámosmikola ÖTP)