Két személyautó ütközött az M5-ös autópályán

2021. január 15. 10:07

Összeütközött két személyautó Hernád térségében az M5-ös autópályán, teljes terjedelmében égett egy garázs Zsámbékon, lesodródott az úttestről egy személyautó Tökölön, két autó ütközött Pomázon, az úton megcsúszott és árokba borult egy személygépjármű Páty határában.

Összeütközött két személyautó csütörtökön reggel Pomázon, a Beniczky utca és a Szedres utca kereszteződésében. A balesethez a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. 

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi csütörtökön reggel Tökölön, a Pesti úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik a járművet a kerekeire állították és áramtalanították. (fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Teljes terjedelmében égett egy negyven négyzetméteres garázs Zsámbékon, a Bicskei utcában csütörtökön kora délelőtt. A lángokat a bicskei önkormányzati és önkéntes, továbbá a zsámbéki önkéntes tűzoltók oltották el. A helyszínre riasztották a bajnai hivatásos tűzoltókat is. 

Csütörtökön kora délelőtt megcsúszott az úton, majd árokba borult, és a tetején állt meg egy személyautó Páty határában, a Budakeszi felé vezető 1102-es út 5-ös kilométerénél. A törökbálinti hivatásos és a pátyi önkéntes tűzoltók a kerekeire állították a járművet, és áramtalanították azt. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél, rendőri irányítás mellett, egy sávon halad a forgalom. A gépjárműben egy ember utazott, aki az autóját önerőből elhagyta. (fotó: Törökbálint Őrs) 

Összeütközött két személyautó csütörtökön délután az M5-ös autópálya 49-es kilométere közelében, Hernád térségében, a Budapest felé vezető oldalon. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokba csapódott. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. fotó: Dabas HTP