Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M6-os autópálya felhajtóján

2020. december 04. 10:37

Egy hatvan négyzetméteres műhely égett Biatorbágyon, szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M6-os autópályán, árokba csúszott egy személyautó Szigethalmon

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó csütörtökön kora délután az M6-os autópálya felhajtóján, Ófalu térségében, a 7-es főúti csomópont közelében. A műszaki mentést az érdi hivatásos tűzoltók végezték el, áramtalanították a járművet, és biztosították a helyszínt. (fotó: Érd HTP) 

Árokba csúszott egy személyautó Szigethalmon, a Lajos utca és a Hunyadi János utca találkozásánál csütörtökön délután. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd elvégezték a műszaki mentési munkálatokat.

Tűz volt egy hatvan négyzetméteres melléképületben Biatorbágyon, a Turista utcában, ahol egy több részből álló, fémből épült műhely égett csütörtökön kora este. Az érintett épületben két autó, illetve autóalkatrészek voltak. A helyszínre riasztott törökbálinti és érdi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd átszellőztették az épületet. A műhelynek az egyharmada károsodott.