Tűz volt egy családi házban Dánszentmiklóson

2020. december 01. 10:25

Egy ház két helyisége égett teljes terjedelmében Dánszentmiklóson, kigyulladt egy autó az 51-es főút közelében Majosházánál, két személyautó ütközött össze Gyömrő külterületén, bejelzett a CO jelző Nagykőrösön, fának ütközött egy személyautó Pilisszentlászlón.

Kigyulladt egy autó az 51-es főút közelében, Majosháza térségében hétfőn hajnalban. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók a helyszínre érkeztek. Mintegy öt négyzetméteren a környező fákra és bozótosra is átterjedt a tűz, amelyet eloltottak az egységek. A gépkocsiban és környékén senkit sem találtak. Az egységek a tüzet eloltották.

Hétfőn reggel összeütközött két személyautó Gyömrő külterületén, az Üllőre vezető úton. A balesethez a monori hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a gépkocsikat. A járművek akadályozták a forgalmat, ezért egy sáv volt járható az érintett útszakaszon. Az autókban összesen hárman utaztak, közülük egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Egy nyolcvan négyzetméteres lakóház két helyisége égett teljes terjedelmében Dánszentmiklóson hétfőn kora este, a Petőfi Sándor utcában. A dabasi és a monori hivatásos tűzoltók három vízsugárral kezdték meg, majd oltották el a lángokat, ezután utómunkálatokat végeztek. A ház többi helyiségére a tűz nem terjedt át, azonban a tető teljesen átégett. A tűz eloltása után az egységek hőkamerával átvizsgálták a házat, további izzó részeket nem találtak. A házban hárman laktak életvitelszerűen, ők rokonokhoz költöznek. (fotó: Dabas HTP)

Nagykőrösön egy negyedik emeleti lakásban jelzett be a szén-monoxid-érzékelő hétfőn este. A kiérkező ceglédi hivatásos tűzoltók kis mennyiségben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A többi lakásban is méréseket végeztek, azonban ezekben már értékeket nem mértek. A meghibásodott átfolyós vizmelegítőt a rendszerből kizárták, a fűtést más alternatív módon oldják meg az ott lakók.

Hétfőn este Pilisszentlászlón, egy személyautó fának ütközött. A szentendrei hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd az útra levontatták. Személyi sérülés az eset kapcsán nem történt.