Fák közé hajtott majd kigyulladt egy autó Ócsán

2020. november 23. 11:06

Fák közé hajtott egy autó, felborult és kigyulladt Ócsán, fatároló égett Abonyban, bejelzett a szén-monoxid jelző Tökölön.

Bejelzett a szén-monoxid jelző Tökölön vasárnap délelőtt, egy negyedik emeleti lakásban. Az ott lakók a jelzésre elhagyták a lakást, bár tüneteket nem tapasztaltak, rosszullétre nem panaszkodtak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek a lakás több pontjában, és a konyhában kimutatták a mérges gáz jelentétét. Az ott, nem sokkal a jelzés előtt működésben lévő gáztűzhely használatát a tulajdonosnak megtiltották, a lakást átszellőztették. 

Vasárnap este Abonyban egy húsz négyzetméteres, családi ház mellé épített fatároló teljes terjedelmében égett. A ceglédi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a tulajdonos megkezdte a tároló oltását egy kerti slaggal, az egység pedig megszüntette a lánggal égést. A tűz a házra nem terjedt át, azonban a fatároló, melynek tetőszerkezete is beszakadt, teljesen megsemmisült. Az eset során személyi sérülés nem történt. (fotó: Cegléd HTP)

Fák közé hajtott, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Ócsa határában vasárnap későn este, az Üllő felé vezető úton. A helyszínre a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a lángokat. Az egység visszahűtötte a felforrósodott alkatrészeket. A járműben egy fő utazott, ő a járművet sérülések nélkül hagyta el. (fotó: Dabas HTP)