Összeütközött két személyautó Aszódon

2020. november 18. 09:12

Két személyautó ütközött össze Aszódon, tűz volt egy családi házban Albertirsán, kigyulladt egy személyautó Csemő külterületén.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden reggel Aszódon, a Falujárók útján. A kettő autóban összesen hárman utaztak, az egyikük a roncsot önerejéből elhagyni nem tudta, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakembereivel közösen a gépkocsiban lévő embert kézi erővel kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: Pest MKI Aszód Örs)

Tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi házban kedden reggel Albertirsán, a Madách utcában. A ház kéményétől kigyulladt az épület famennyezete, innen terjedtek tovább a lángok a helyiségekre, illetve a berendezési tárgyakra. A tűzoltók kiérkezésekor több helyiségben, közel ötven négyzetméteren égett már a tűz. A lángokat a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd szellőztették és vizsgálták át a lakóházat. A tűz keletkezésekor az épületben ketten tartózkodtak, ők időben, sérülések nélkül elhagyták a házat. Az ingatlan lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. (fotó: Pest MKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy személyautó kedden délután Csemő külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a gépkocsi már teljes egészében égett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, vizsgálták át a kiégett járművet. (fotó: Pest MKI Cegléd HTP)