Tartalomjegyzék

Összeütközött két személyautó Aszódon

2020. november 18.

Két személyautó ütközött össze Aszódon, tűz volt egy családi házban Albertirsán, kigyulladt egy személyautó Csemő külterületén.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden reggel Aszódon, a Falujárók útján. A kettő autóban összesen hárman utaztak, az egyikük a roncsot önerejéből elhagyni nem tudta, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakembereivel közösen a gépkocsiban lévő embert kézi erővel kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: Pest MKI Aszód Örs)

Tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi házban kedden reggel Albertirsán, a Madách utcában. A ház kéményétől kigyulladt az épület famennyezete, innen terjedtek tovább a lángok a helyiségekre, illetve a berendezési tárgyakra. A tűzoltók kiérkezésekor több helyiségben, közel ötven négyzetméteren égett már a tűz. A lángokat a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd szellőztették és vizsgálták át a lakóházat. A tűz keletkezésekor az épületben ketten tartózkodtak, ők időben, sérülések nélkül elhagyták a házat. Az ingatlan lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. (fotó: Pest MKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy személyautó kedden délután Csemő külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a gépkocsi már teljes egészében égett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, vizsgálták át a kiégett járművet. (fotó: Pest MKI Cegléd HTP)