Súlyos baleset Dabason

2020. október 30. 10:01

Két személygépkocsi ütközött össze Budaörsön, ráfutásos balesetet szenvedett két személygépkocsi a 12-es főút 1-es kilométerénél, időben és helyesen jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő Bagon, körforgalmon keresztül árokba hajtott egy kamion az 51-es főút 16-os kilométerénél, kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Dabason, kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Pomázon, családi ház falába szerelt villanyóra kapott lángra Erdőkertesen.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Budaörsön, a Légimentő utcában. A két gépkocsiban összesen hárman utaztak, az egyikük önerejéből az autót elhagyni nem tudta, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók kézi erővel a sérült embert a roncsból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. (fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Ráfutásos balesetet szenvedett két személygépkocsi csütörtökön délután a 12-es főút 1-es kilométerénél, Vác közelében. Az ütközés következtében az egyik autó kigyulladt, amit még a tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók eloltották, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Vác HTP)

Időben és helyesen jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő csütörtökön délután Bagon, Sport utcában. Az aszódi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek az épületben és alacsony értékben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.

Körforgalmon keresztül árokba hajtott egy kamion csütörtökön délután az 51-es főút 16-os kilométerénél, Dunaharaszti közelében. Az úttestre lógó szerelvény forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A teherautót kamionmentők segítségével vontatták vissza az úttestre, szüntették meg a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön este Dabason, a Szent János úton. Az ütközés következtében a gépkocsi az árokba csapódott, a benne utazó két ember közül az egyik a roncsba szorult. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete csütörtökön este Pomázon, a Meggyfa utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház tetőszerkezete és a felső szintje már teljes egészében égett már. A tüzet a pomázi önkormányzati és a szentendrei, fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlant, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzoltók munkáját nagyban nehezítette az épület nehéz megközelítése, sűrű növényzettel benőtt környezet.(fotó: PMKI KMSZ)

Családi ház falába szerelt villanyóra kapott lángra péntekre virradóra Erdőkertesen, a Bocskai utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az óra és annak környezete már teljes egészében égett. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók porral oltóval, majd feszültségmentesítést követően a még izzó részeket egy vízsugár segítségével eloltották, majd átvizsgálták az ingatlant.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)