Bútorok, berendezési tárgyak égtek egy fenyőharaszti családi házban

2020. október 29. 11:01

Három személygépkocsi ütközött össze Szigetcsépen, bútorok, berendezési tárgyak kaptak lángra szerdán délután Verseg, Fenyőharaszt pusztán, árokba hajtott egy személygépkocsi Biatorbágy és Etyek között, vaddal ütközött egy személygépkocsi a M4-es autóút 74-ös kilométerénél.

Három személygépkocsi ütközött össze szerdán a kora délutáni órában Szigetcsépen, a Fő és a Majosi utak kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Bútorok, berendezési tárgyak kaptak lángra szerdán délután Verseg, Fenyőharaszt pusztán, egy sorház egy lakásában. A tűz keletkezésekor az épületben nem tartózkodott senki. A lángokat a hatvani és az aszódi hivatásos tűzoltók oltották el, majd szellőztették és átvizsgálták a helyiségeket. (fotó: PMKI Aszód Őrs)

Árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán délután Biatorbágy és Etyek között. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Vaddal ütközött egy személygépkocsi szerdán éjjel a M4-es autóút 74-ös kilométerénél, Cegléd közelében. A gépkocsi szalagkorlátnak csapódott, a benne utazó négy ember nem szenvedett sérüléseket. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)