Teherautók ütköztek össze az M0-ás autóúton

2020. október 28. 09:33

Nyolc személyautó és egy teherautó ütközött össze az M2-es autóút 21-es kilométerénél, két teherautó ütközött össze az M0-ás autóút 19-es kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében, árokba hajtott egy gépkocsi Dunaharasztiban, ráfutásos balesetet szenvedett kettő kamion és egy személygépkocsi az M1-es autópálya 17-es kilométerénél.

Nyolc személyautó és egy teherautó ütközött össze kedden délelőtt az M2-es autóút 21-es kilométerénél, Fót közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A fóti önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Fót Aqua ÖTE)

Két teherautó ütközött össze kedden délelőtt az M0-ás autóút 19-es kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört tehergépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó és nyomóhengerek segítségével kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az autóút érintett szakaszán. (fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Árokba hajtott egy gépkocsi kedden este Dunaharasztiban, az Eötvös utcában. A gépkocsiban két ember utazott, akik önerejükből elhagyták az autót. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd autómentő segítségével kivontatták az árokból.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Ráfutásos balesetet szenvedett kettő kamion és egy személygépkocsi kedden este az M1-es autópálya 17-es kilométerénél, Biatorbágy közelében. A gépkocsikban összesen öten utaztak, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)