Traktor és egy személygépkocsi ütközött össze Dömsöd közelében

2020. október 23. 09:57

Két személygépkocsi ütközött össze Ócsán, személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze az 51-es főút 53-as kilométerénél, felborult egy teherautó pótkocsija az M4-es autóút 34-es kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szigetszentmártonban.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Ócsán, a Széchenyi utcában. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze csütörtökön délután az 51-es főút 53-as kilométerénél, Dömsöd közelében. A gépkocsiban ketten utaztak, az ütközés következtében az egyikük a roncsba szorult, az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A dömsödi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a gépjárműveket.(fotó: Dömsöd ÖTE)

Felborult egy teherautó pótkocsija csütörtökön délután az M4-es autóút 34-es kilométerénél, Monor közelében. A felborult vontatmány forgalmi akadályt okozott. Az üllői önkéntes és a  monori hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, a rakományát kézi erővel átpakolták a teherautóra, majd biztosították a helyszínt. A pótkocsit a fővárosi tűzoltódaru segítségével állították a kerekeire, szüntették meg a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI KMSZ)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi pénteken hajnalban Szigetszentmártonban, a Ráckevei úton. A gépkocsi a villanyoszlop és egy kerítés közé szorult, egy ember a roncsba szorult. A beszorult embert a kis-szigeti önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: Ráckeve ÖTP és Kis-Sziget ÖTE)