Baleset az M1-es autópályán

2020. október 15. 12:43

Kapura szakadt egy nagyméretű Biatorbágyon, autókat szállító tréler, egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze Törökbálinton, álló gépkocsinak ütközött egy mikrobusz az M1-es autópálya 16-os kilométerénél, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Nagykőrös külterületén.

Kapura szakadt egy nagy méretű faág szerdán reggel Biatorbágyon, a Szent László utcában. A faág magával rántotta az alatta húzódó felsővezetéket is. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével darabolták össze a fát, szüntették meg a veszélyhelyzetet.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Autókat szállító tréler, egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze szerdán délelőtt Törökbálinton, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, az M7-es autópálya felüljárója alatt. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Álló gépkocsinak ütközött egy mikrobusz szerdán délelőtt az M1-es autópálya 16-os kilométerénél, Biatorbágy közelében. Az ütközés következtében a kisbuszba egy ember beszorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát lezárták.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Nagykőrös külterületén. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Nagykőrös ÖTP)