Ötezer négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet Tahitótfalu külterületén

2020. szeptember 23. 13:34

Kigyulladt egy kistraktor Tahitótfalu külterületén, tűz keletkezett egy családi házzal egybeépített, melléképület villanyórájában Albertirsa külterületén, kigyulladt egy tizenhat négyzetméteres melléképület Tápiószentmártonban, egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Versegen.

Kigyulladt egy kistraktor kedden délután Tahitótfalu külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a traktor teljes egészében égett, a tűz átterjedt a környezetére is. A közel ötezer négyzetméteren égő tüzet a leányfalui és szigetmonostori önkéntes, valamint a szentendrei hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, vizsgálták át a járművet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Tűz keletkezett egy családi házzal egybeépített, melléképület villanyórájában kedden délután Albertirsa külterületén. A tűz átterjedt az épület teraszára is. A lángokat az elsőnek kiérkező polgárőr porral oltóval eloltotta, ezzel megakadályozta a tűz továbbterjedését. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, a még izzó részeket eloltották, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy tizenhat négyzetméteres melléképület kedden este Tápiószentmártonban, a Sashegy utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A tüzet a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett épületet. Az égő helyiségből az egységek egy felhevült gázpalackot kihoztak, a hűtéséről gondoskodtak. 

Egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze kedden éjszaka Versegen, a Fő utcában. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Aszód Őrs)