Kigyulladt egy garázs Kistarcsán

2020. szeptember 21. 11:32

Kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres, használaton kívüli épület Vácon, lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az úttestre visszacsapódott egy személygépkocsi Rádon, két személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 33-as kilométerénél, kigyulladt egy harminchat négyzetméteres tárolásra használt garázs Kistarcsán.

Kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres, használaton kívüli épület vasárnapra virradóra Vácon, a Diadal téren. A tűzoltók kiérkezésekor az ingatlan már teljes egészében égett, az épületben nem tartózkodott senki. A tüzet a váci hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a helyiségeket. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit.(fotó: PMKI Vác HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az úttestre visszacsapódott egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Rádon, a Rákóczi úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt az M5-ös autópálya 33-as kilométerénél, Ócsa közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott és felborult. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították és áramtalanították a járművet.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt egy harminchat négyzetméteres tárolásra használt garázs vasárnap délután Kistarcsán, a Diófa utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a tető több helyen beszakadt, illetve a tűzben három gázpalack felhasadt. A lángokat a csömöri önkéntes és a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett garázst.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)