Balesetek a megye útjain

2020. szeptember 20. 09:22

Két személygépkocsi ütközött össze Cegléden a Budai út és a Must utca kereszteződésében, személygépkocsik ütköztek össze a 11-es főút 42-es kilométerénél, kerítést átszakítva egy telephely udvarára hajtott és ott felborult egy kisteherautó a 441-es főút 5-ös kilométerénél Cegléd közelében.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt Cegléden a Budai út és a Must utca kereszteződésében. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze szombaton délelőtt a 11-es főút 42-es kilométerénél, Visegrád közelében. Az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Kerítést átszakítva egy telephely udvarára hajtott és ott felborult egy kisteherautó szombaton este a 441-es főút 5-ös kilométerénél Cegléd közelében. A teherautóban ketten utaztak, mindketten önerejükből elhagyták a gépkocsit. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)