Számos baleset a megye útjain

2020. augusztus 08. 09:06

Kigyulladt egy gépkocsi a 4-es főút 72-es kilométerénél, Cegléd közelében, három személygépkocsi ütközött össze Nagykőrösön, személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze az M0-ás autóút 5-ös kilométerénél, három személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi Budakalász határában.

Kigyulladt egy gépkocsi pénteken délelőtt a 4-es főút 72-es kilométerénél, Cegléd közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket és vizsgálták át a kiégett járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze pénteken délután Nagykőrösön, a Kecskeméti úton. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze pénteken délután az M0-ás autóút 5-ös kilométerénél, Törökbálint közelében. Az ütközés következtében a személyautó a sávokat elválasztó betonelemnek csapódott és forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, áramtalanították a személyautót, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Három személygépkocsi ütközött össze pénteken délután az M7-es autópálya 18-as kilométerénél. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi szombatra virradóra Budakalász határában, a bevásárlóközpont közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, akit a mentők kézi erővel kiemeltek a roncsból. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)