Ütközés követően kigyulladt egy gépkocsi Bugyi közelében

2020. augusztus 04. 10:59

Kigyulladt egy hatvanöt négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Nagykőrös külterületén, három személygépkocsi ütközött össze Üllő külterületén, tűz keletkezett egy harminchat négyzetméteres garázsban Őrbottyánban, két személygépkocsi ütközött össze Bugyi település külterületén.

Kigyulladt egy hatvanöt négyzetméteres családi ház tetőszerkezete hétfőn reggel Nagykőrös külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a ház tetőzete már teljes egészében égett. A tüzet a nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet. A ház tetőszerkezete teljesen leégett, az ingatlan ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel Üllő külterületén. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Tűz keletkezett egy harminchat négyzetméteres garázsban hétfőn délelőtt Őrbottyánban, a Kossuth Lajos utcában. A garázsban berendezési tárgyak, használati cikkek kaptak lángra. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták és szellőztették át a helyiséget.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Bugyi település külterületén. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott és kigyulladt. A délegyházi önkéntes és a dabasi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, visszahűtötték a felhevült fém alkatrészeket, majd átvizsgálták a járműveket és biztosították a helyszínt. A tűzoltás és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Dabas HTP)