Személygépkocsi, teherautó és egy autóbusz ütközött össze Kistarcsán

2020. július 04. 09:39

Két személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 31-es kilométerénél, lesodródott az útról és árokba hajtott egy utánfutót vontató személygépkocsi a 405-ös főút 7-es kilométerénél, személyautó, teherautó és egy autóbusz ütközött össze Kistarcsán, kigyulladt egy személygépkocsi Pilisszentkereszten.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken a kora délutáni órákban az M7-es autópálya 31-es kilométerénél, Martonvásár közelében. Az összetört autók a belső sávban álltak meg és forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A baleset miatt torlódás alakult ki az érintett szakaszon.

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy utánfutót vontató személygépkocsi pénteken délután a 405-ös főút 7-es kilométerénél, Nyáregyháza közelében. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Személyautó, teherautó és egy autóbusz ütközött össze pénteken délután Kistarcsán, a Semmelweis téren. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A buszon harmincöten utaztak a továbbutaztatásukról a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szombatra virradóra Pilisszentkereszten, a Téry Ödön utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a pomázi önkormányzati tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket és vizsgálták át a kiégett járművet.(fotó: Pomáz ÖTP)