Fának hajtott egy gépkocsi Nagykátán

2020. május 24. 09:16

Két személygépkocsi ütközött össze Alsónémediben, személygépkocsik ütköztek össze Érden, két személygépkocsi ütközött össze Szigethalmon, letért az útról és fának hajtott egy személygépkocsi Nagykátán, kigyulladt egy személygépkocsi Tápiószecső közelében, kigyulladt egy személygépkocsi Kartal határában.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton reggel Alsónémediben, az Ócsai úton. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze szombaton délben Érden, a Törcsvári utcában. Az ütközés következtében az egyik autó egy kerítésnek csapódott. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délben Szigethalmon, a repülőtér közelében. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Letért az útról és fának hajtott egy személygépkocsi szombaton délben Nagykátán, a Dózsa György úton. Az autóban ketten utaztak, az egyikük a roncsba szorult. A nagykátai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították, átvizsgálták a járművet és megszüntették az üzemanyag szivárgást.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szombaton a kora délutáni órákban Tápiószecső közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, a lángok átterjedtek az autó környezetére is. A tüzet a tápiószecsői, tóalmási önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szombaton éjszaka Kartal határában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet az aszódi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Aszód Őrs)