Vágástéri hulladék égett Tápiószentmárton külterületén

2020. május 21. 11:04

Parkoló gépkocsira és úttestre dőlt egy nyolc méter magas fa Kismaroson, földmunkák közben gázvezetékbe vágtak Pátyon, felborult és egy parkoló gépkocsinak csapódott egy személyautó Pátyon, harminc méter magas faága letört Pomázon, két személygépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Szigethalmon, vágástéri hulladék kapott lángra Tápiószentmárton külterületén.

Parkoló gépkocsira és úttestre dőlt egy nyolc méter magas fa szerdán délelőtt Kismaroson, a Sólyom utcában. A kidőlt fa forgalmi akadályt okozott. A váci hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát összedarabolták, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Földmunkák közben gázvezetékbe vágtak szerdán délelőtt Pátyon, a Völgy közben. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A törökbálinti hivatásos tűzoltók elszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a szivárgást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A vezeték végleges elzárásáról és a javításáról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Felborult és egy parkoló gépkocsinak csapódott egy személyautó szerdán a kora délutáni órákban Pátyon, a Torbágyi úton. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Harminc méter magas faága letört szerdán délután Pomázon, a Kiskovácsi kórháznál. A letört ágon kívül további ágak megrepedtek, épületeket, járókelőket veszélyeztettek. A letört és a megrepedt ágakat a pomázi és a szentendrei hivatásos tűzoltók távolították el, szüntették meg ezzel a veszélyhelyzetet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Szigetszentmiklóson, a Leshegy és a Kántor utcák kereszteződésében. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze szerdán délután Szigethalmon, a Thököly Imre utcában. Az összetört autó és motor forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, a kifolyt olajat felitatták, majd biztosították a helyszínt.

Vágástéri hulladék kapott lángra szerdán délután Tápiószentmárton külterületén. A tűz átterjedt a közeli fenyőerdőre is. A lángok gyorsan terjedtek és további erdős területet veszélyeztettek. A tüzet a nagykátai hivatásos és a farmosi önkéntes tűzoltók oltották el, akadályozták meg a lángok továbbterjedését, majd vizsgálták át a leégett területet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)