Tűz Tárnokon

2020. március 21. 10:17

Személyautó, kamion és egy kisteherautó ütközött össze Nagykátán, kigyulladt egy kisteherautó rakománya az M1-es autópálya 18-as kilométerénél, két kamion ütközött össze az M0-ás autóút 18-as kilométerénél, felhalmozott hulladék és egy bontott autó kapott lángra Tárnokon, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M6-os autópálya 18-as kilométerénél.

Személyautó, kamion és egy kisteherautó ütközött össze pénteken reggel Nagykátán, a Kossuth Lajos úton. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy kisteherautó rakománya pénteken délután az M1-es autópálya 18-as kilométerénél, Biatorbágy közelében. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók a tűz oltását megkezdték, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, a még izzó részeket eloltották, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Két kamion ütközött össze pénteken délután az M0-ás autóút 18-as kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Az összetört teherautók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Felhalmozott hulladék és egy bontott autó kapott lángra pénteken délután Tárnokon, a Fehérmézes utcában. A lángok további roncsokat is veszélyeztetett. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a leégett területet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi pénteken délután az M6-os autópálya 18-as kilométerénél, Érd közelében. A műszaki mentés ideje alatt forgalmi torlódás alakult ki az érintett szakaszon. Az érdi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.